Zonnepanelen

Uw pand voorzien van zonnepanelen is zeer duurzaam en brengt meer op dan het kost. Een kwestie van rustig afwachten. Secondlifebuildings adviseert u graag over de mogelijkheden. Wilt u weten over welke investering het gaat? En weten wanneer u deze heeft terugverdiend? We maken het graag inzichtelijk en maken zonodig een concurrrende offerte met de beste materialen.

Neem contact op. Bel 06 - 53 70 50 55 of e-mail Zonnepanelen@secondlifebuildings.nl.

Comfort verhoging

Bestaande gebouwen blinken niet uit in comfort. Vaak zijn er tochtverschijnselen, is het licht onprettig of de lucht niet fris. Herkent u dit? De volgende stap is het inventariseren van knelpunten, die het gebruik van het gebouw minder prettig maken. Secondlifebuildings kan u helpen om het gebouw weer comfortabeler te maken. Te laten voldoen aan uw wensen en aan de eisen van deze tijd. Waarom verwachten mensen in een auto alle comfort, en nemen zij in hun gebouw met minder genoegen? Tijd voor actie! Laat u adviseren door Secondlifebuildings.

Neem contact op. Bel 06 - 53 70 50 55 of e-mail Arjen.Peeman@secondlifebuildings.nl.

Koud

Voelt het plaatselijk koud aan? Hoe goed is uw pand eigenlijk geïsoleerd? Een slecht geïsoleerd pand betekent niet alleen een hoge energierekening, maar ook een oncomfortabel gevoel. Merkt u temperatuurverschillen, tussen verschillende plaatsen in het gebouw? Dan kan dit een gevolg zijn van slechte isolatie. Laat daarom een inventarisatie doen door een bouwkundig inspecteur.

Energielabel

Het energielabel geeft aan hoe goed uw pand qua energie gebruik presteert. Dit wordt, net als bij apparaten, in letters weergegeven. Het verbeteren van uw pand kan een sprong opleveren op het energielabel. En een sprong in het energielabel betekent meer comfort en een lagere energierekening.

Functionaliteit

De bedrijfsinrichting kan zijn verandert, terwijl het pand nog het zelfde is. Dat kan elkaar behoorlijk in de weg zitten. Routes die niet logisch zijn, ongewenste menging van gebruikers in het pand. Vaak is dit eenvoudig op te lossen, maar je moet er wel oog voor hebben. En, een onafhankelijk advies.

Uitbreiding

Uitbreiding van het huidige volume kan een hele goede oplossing zijn voor het verhogen van uw comfort. Net dat beetje meer ruimte. De winst is voor iedereen verschillend: makkelijker manoeuvreren, beter overzicht, meer ruimte voor verkoop.

Persoonlijk

Comfort is voor iedereen persoonlijk. Bijvoorbeeld het regelen van het klimaat. Hoe regel je dat, wat kun je instellen en hoe functioneert het? Allemaal persoonlijke voorkeuren, die je mate van comfortabel voelen bepalen. Secondlifebuildings adviseert graag hoe je comfort kunt verhogen. De investering betaalt zich vaak snel terug.